Tajskie placuszki rybne z sałatką, z oshinko i słodkim sosem chilli
0 os.
łatwe
35 min.
2 os.
Pobierz pdf
Udostępnij1 osoba zapisała

Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 

Chowder z owoców morza w stylu Long Island
30 min.
łatwe
Najnowsze artykuły
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Tajskie placuszki rybne z sałatką, z oshinko i słodkim sosem chilli
Kolejna wyprawa do Azji tym razem przywiodła nas do Tajlandii. Proponujemy lekkie placuszki z mintaja, podkreślone słodko - pikantnym smakiem sosu chilli. Jednak największą niespodzianką jest sałatka z marynowaną rzodkwią zwaną oshinko. Jej smak i chrupkość urzekają, lecz co nie mniej ważne jest bardzo zdrowa