Meksykańskie kotleciki wołowe z fasolą i salsą awokado przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Meksykańskie kotleciki wołowe z fasolą i salsą awokado

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Meksykańskie kotleciki wołowe z fasolą i salsą awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Meksykańskie kotleciki wołowe z fasolą i salsą awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Meksykańskie kotleciki wołowe z fasolą i salsą awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Meksykańskie kotleciki wołowe z fasolą i salsą awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Meksykańskie kotleciki wołowe z fasolą i salsą awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Meksykańskie kotleciki wołowe z fasolą i salsą awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Meksykańskie kotleciki wołowe z fasolą i salsą awokado - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Meksykańskie kotleciki wołowe z fasolą i salsą awokado - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Szlachetna i soczysta gęś doskonale podkreśla rangę każdej uroczystości. Często przygotowuje się ją w całości, ale zdarzają się kameralne przyjęcia, podczas których tak duża ilość mięsa nie jest potrzebna. Jeśli nie chcemy rezygnować z tego wyjątkowego rarytasu, dobrze jest postawić na mniejsze kawałki. Pierś nadaje się do tego znakomicie. Jak przyrządzić pierś z gęsi, by podkreślić wyśmienity smak mięsa? Od czego zacząć? Podpowiadamy, jak zamarynować gęś krok po kroku!

Czytaj więcej

Polędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać? Wszystkiego dowiesz się z naszego poradnika dotyczącego tego, jak długo dusić polędwiczki wieprzowe.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Meksykańskie kotleciki wołowe z fasolą i salsą awokadoMeksykańskie kotleciki wołowe z fasolą i salsą awokado

Niezły meksyk na talerzach. Awokado, kolendra, czerwona fasola, limonki, wołowina i pomidory to jedne z podstawowych składników kuchni meksykańskiej. Prosto, szybko i pysznie.