Chrupiące pałki z kurczaka z sałatką colesław mango
0 os.
łatwe
60 min.
2 os.
Pobierz pdf
Udostępnij9 osób zapisało

Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
Najnowsze artykuły
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Chrupiące pałki z kurczaka z sałatką colesław mango
Proste, smaczne czyli takie jak lubicie :). Soczyste i zarazem chrupiące udka z kurczaka doskonale komponują się z lekko orientalną sałatką colesław z dodatkiem mango i chilli. Naprawdę pyszne połączenie.