
Składniki
250 gramów
2 sztuki
1 sztuka
1 opakowanie
1 sztuka
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron z zupek chińskich pokrusz i zalej szklanką wrzątku.
Krok 2
Dodaj jedną załączoną przyprawę, wymieszaj i odcedź, gdy będzie miękki.
Krok 3
Surimi pokrój na plasterki, kapustę i cebulkę posiekaj, a paprykę pokrój na drobną kosteczkę.
Krok 4
Wszystkie powyższe składniki wrzuć do makaronu, dodaj kukurydzę. Dokładnie wymieszaj. Podawaj schłodzoną
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej