
Składniki
250 gramów
2 sztuki
1 sztuka
1 opakowanie
1 sztuka
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Makaron z zupek chińskich pokrusz i zalej szklanką wrzątku.
Krok 2
Dodaj jedną załączoną przyprawę, wymieszaj i odcedź, gdy będzie miękki.
Krok 3
Surimi pokrój na plasterki, kapustę i cebulkę posiekaj, a paprykę pokrój na drobną kosteczkę.
Krok 4
Wszystkie powyższe składniki wrzuć do makaronu, dodaj kukurydzę. Dokładnie wymieszaj. Podawaj schłodzoną
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej