Mix sałat z szynką parmeńską i fasolą czewroną
łatwe
20 osób zapisało

Składniki
1 sztuka
1 opakowanie
1 sztuka
1 opakowanie
1 sztuka
100 gramów
1 opakowanie
1 opakowanie
2 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Sałatę przełożyć do miski. Pomidora umyć, sparzyć i pokroić w półplastry
Krok 2
Ogórka i paprykę umyć i pokroić w słupki. Jajko pokroić w ósemki.
Krok 3
Składniki dodać do sałaty i wymieszać. Dodać plastry szynki zwinięte w różyczki. Polać sosem. Posypać koperkiem.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Sos sałatkowy koperkowo-ziołowy Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej