Składniki
800 gramów
600 gramów
400 gramów
4 łyżki
4 łyżeczki
Przygotowanie krok po kroku
Wartości odżywcze
Krok 1
Schłodzone składniki zmiksuj na gładko. Możesz dodać trochę wody.
Dobra rada:
Posiłek jest dobrym źródłem: potasu, fosforu, wapnia, witaminy B2, witaminy B12, witaminy C.
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 
Lekka sałatka warzywna
15 min.
łatwe
8 marca to doskonała okazja, by przygotować coś pysznego. Do wiosny zostało jeszcze trochę czasu, który warto umilić sobie smacznymi wypiekami. Sprawdź, jakie słodycze na Dzień Kobiet sprawdzą się najlepiej.
Czytaj więcejZapiekanki warzywne. To pole do popisu dla każdego: początkującego i doświadczonego kucharza. Ograniczeniem jest tylko nasza wyobraźnia, a więc: do dzieła!
Czytaj więcej