Przepisy na Nowe przyprawy do mięs | Przepisy.pl pixel

Nowe przyprawy do mięs

9 przepisów

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy (9)

kaszottokaszotto
Bitki z żurawiną z polędwiczki wieprzowej
ratingratingratingratingrating

4

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
40 min.
Polędwiczka wieprzowa gości na naszych stołach równie często, jak kotlety. Można ją przygotować b...
Kurczak duszony w pomidorach
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
40 min.
Kurczak i pomidory to połączenie nie tylko doskonale znane w naszym kraju, ale przede wszystkim l...
Żeberka wieprzowe z cebulą
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
Sposobów przygotowywania żeberek jest co najmniej kilka, a wśród nich najpopularniejszy, czyli że...
Medaliony z schabu pod pierzynką z pieczarek i cebuli
ratingratingratingratingrating

1

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
Mimo że medaliony wieprzowe kojarzymy przede wszystkim z polędwiczką, danie to doczekało się licz...
Kurczak z ciecierzycą w delikatnym sosie curry
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
Ciecierzyca od pewnego czasu święci prawdziwe tryumfy w naszym kraju, stając się coraz powszechni...
Kurczak z orzechami nerkowca i sosem teriyaki
ratingratingratingratingrating

1

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Trudno znaleźć osobę, która nie lubi intensywnych w smaku dań kuchni orientalnej. Zachwycają nas...
Pierś z kurczaka z kurkami
ratingratingratingratingrating

1

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
Mimo że sezon na świeże grzyby rozpoczyna się jesienią, kurki w sklepach dostępne są przez cały r...
Pieczone podudzia z kurczaka z bakłażanem i czerwoną papryką
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
75 min.
Kurczak, którego Polacy uwielbiają i często wykorzystują w kuchni, cieszy się ogromną popularnośc...
Pieczone podudzia z pieczarkami i szalotką
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
75 min.
Szukasz pomysłu na prosty i szybki obiad, a tradycyjnie przyrządzany kurczak już nie smakuje jak...

Ciekawostki i porady

Mrożenie zupy to doskonały sposób na zrobienie zapasów. Ta metoda przyda się również wtedy, gdy zrobicie zbyt duże porcje i nie chcecie wyrzucać jedzenia. Jest jedno „ale”! Nie wszystkie zupy mogą być zamrożone, ponieważ wiele zależy od składników, które są w nich zawarte.

Czytaj więcej

Jesteście smakoszami tradycyjnej, polskiej kuchni? W takim razie z pewnością ciężko Wam się oprzeć pysznym gołąbkom. Nie jest to potrawa trudna do przyrządzenia, lecz potrafi sprawić nie lada problemy.

Czytaj więcej