Przepisy na Nowe przyprawy do mięs | Przepisy.pl pixel

Nowe przyprawy do mięs

9 przepisów

Filtrowanie i sortowanie
Zamknij filtr
Filtrowanie:Sortowanie:

Filtrowanie: wyczyść filtry

Sortowanie:

Przepisy (9)

kaszottokaszotto
Kurczak duszony w pomidorach
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
40 min.
Kurczak i pomidory to połączenie nie tylko doskonale znane w naszym kraju, ale przede wszystkim l...
Bitki z żurawiną z polędwiczki wieprzowej
ratingratingratingratingrating

2

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
40 min.
Polędwiczka wieprzowa gości na naszych stołach równie często, jak kotlety. Można ją przygotować b...
Żeberka wieprzowe z cebulą
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
Sposobów przygotowywania żeberek jest co najmniej kilka, a wśród nich najpopularniejszy, czyli że...
Medaliony z schabu pod pierzynką z pieczarek i cebuli
ratingratingratingratingrating

1

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
Mimo że medaliony wieprzowe kojarzymy przede wszystkim z polędwiczką, danie to doczekało się licz...
Kurczak z ciecierzycą w delikatnym sosie curry
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
Ciecierzyca od pewnego czasu święci prawdziwe tryumfy w naszym kraju, stając się coraz powszechni...
Kurczak z orzechami nerkowca i sosem teriyaki
ratingratingratingratingrating

1

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
Trudno znaleźć osobę, która nie lubi intensywnych w smaku dań kuchni orientalnej. Zachwycają nas...
Pierś z kurczaka z kurkami
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
Mimo że sezon na świeże grzyby rozpoczyna się jesienią, kurki w sklepach dostępne są przez cały r...
Pieczone podudzia z pieczarkami i szalotką
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
75 min.
Szukasz pomysłu na prosty i szybki obiad, a tradycyjnie przyrządzany kurczak już nie smakuje jak...
Pieczone podudzia z kurczaka z bakłażanem i czerwoną papryką
ratingratingratingratingrating

(-)

stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
75 min.
Kurczak, którego Polacy uwielbiają i często wykorzystują w kuchni, cieszy się ogromną popularnośc...

Ciekawostki i porady

Pełna składników odżywczych i chrupiąca – taka powinna być idealna fasolka szparagowa. Kluczowy okazuje się proces gotowania. Sprawdź nasze porady i ciesz się fasolką w jej najsmaczniejszym wydaniu.

Czytaj więcej

Soczysty, orzeźwiający, idealny na lato – taki właśnie jest arbuz! Czy wiesz, jak pokroić arbuza, by nie zrobić zbędnego bałaganu w kuchni? Jest na to, co najmniej kilka sprytnych sposobów.

Czytaj więcej