Zielone warzywa na talerzu
To one królują jesienią na naszych talerzach - zielone warzywa! Brukselka, brokuł, szpinak, a może groszek? Sprawdź nasz zestaw najlepszych przepisów na dania z zielonymi warzywami.
Brukselka z żurawiną
Brukselka, ser pleśniowy i suszona żurawina - takiej sałatce nikt się nie oprze.Zobacz przepis!
Carbonara ze szpinakiem
Kwintesencja jesieni, czyli aromatyczna zapiekanka ze szpinakiem.Zobacz przepis!
Sałatka z makaronem i brokułami - VIDEO
Zmieszaj makaronowe kokardki z zielonymi warzywami. Mniam!Zobacz przepis!
Brukselka z kurczakiem
Przekonaj się, że brukselka stanowi doskonały dodatek do soczystego kurczaka.Zobacz przepis!
Quiche ze szpinakiem i pomidorami
Zaskocz bliskich i przygotuj dla nich to smaczne danie.Zobacz przepis!