
Składniki
400 gramów
1 opakowanie
200 gramów
1 sztuka
100 mililitrów
2 łyżki
1 szczypta
1 szczypta
400 mililitrów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Przypraw mięso delikatnie solą oraz pieprzem, po czym uformuj małe klopsiki.
Krok 2
Podsmaż na rozgrzanym tłuszczu klopsy oraz pieczarki.
Krok 3
Odsącz groszek i dodaj go do klopsów wraz z natką.
Krok 4
Na koniec wymieszaj Fix Gulasz Knorr ze śmietanką i 400 mililitrami wody, dodaj do całości i zagotuj. Gotuj na wolnym ogniu jeszcze przez 5 minut. Podawaj.
Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
łatwe
Fix Gulasz węgierski Knorr
Więcej przepisów z użyciem tego produktuPrzygotowywanie posiłków przy użyciu pary wodnej to przepis na posiłek idealny. Soczyste mięsa i chrupiące warzywa z pełnią właściwości odżywczych, ale bez zbędnego tłuszczu – to możliwe! I niezwykle proste w wykonaniu. Duże kulinarne doświadczenie nie jest wymagane!
Czytaj więcejBananowiec to najprostsze ciasto świata! Przygotowanie tego wypieku jest niezwykle szybkie, a efekty zawsze zachwycają. Próbowaliście kiedyś bananowca? Jeżeli nie, to najwyższa pora, by to zmienić! Chcecie poznać sprawdzony przepis, z pomocą którego przygotujecie ten wypiek?
Czytaj więcej