
Składniki
800 gramów
1 sztuka
1 sztuka
1 sztuka
2 łyżki
0.5 pęczka
1 pęczek
null
400 gramów
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Marchewkę i cebulę pokrój w kostkę, ziemniaki w plasterki.
Krok 3
Sos serowy Knorr przygotuj w/g wskazówek na opakowaniu. wlej do warzyw i duś do miękkości.
Krok 4
pokrojona na porcje filety oprósz mąką i przesmaż na oleju. Ułóż na talerzach rybę i ziemniaki, posyp posiekanymi koperkiem i pietruszką.
Krok 2
Na oliwie zeszklij cebulę, dodaj marchewkę i ziemniaki. smaż kilka minut.

Dobra rada:
Aby natka z pietruszki dłużej zachowała świeżość, opłucz ją, ułóż na ręczniku papierowym, włóż do woreczka foliowego i umieśc w lodówce.
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej