Drobiowa trzynastka
Aromatyczna pieczona gęś
Udka gęsi pieczone ze świeżymi jabłkami to danie, które warto spróbować.Zobacz przepis!
Szaszłyki z indyka z chorizo i pieczarkami
Do delikatnej piersi z indyka dodaj wyraziste chorizo i przekonaj się, jak udane jest to połączenie.Zobacz przepis!
Pieczony kurczak z majerankiem i ostrą papryką
Poznaj sekret idealnie wypieczonego kurczaka z chrupiącą skórką i soczystym środkiem.Zobacz przepis!
Piersi kurczaka z serem pleśniowym
Złocisty kurczak faszerowany pleśniowym serem, natką pietruszki i pistacjami. Zobacz przepis!
Pierś z indyka faszerowana szpinakiem
Przygotuj indyka według tego przepisu. Rodzina będzie zachwycona!Zobacz przepis!
Indyk a’ la Zurich
Soczyste mięso z indyka w delikatnym sosie, czyli nasza propozycja na obiad w pół godziny.Zobacz przepis!
Tatar z selera z marynowaną kaczką
To danie jest idealne na uroczyste obiady. Zobacz, jak je przygotować. Zobacz przepis!
Pieczona kaczka z sosem rodzynkowym
Pieczona kaczka na słodko? Takie połączenia lubimy.Zobacz przepis!
Kaczka pieczona w pomarańczach
Przygotuj kaczkę w pomarańczach. Ten przepis będzie Twoim popisowym daniem!Zobacz przepis!