Dieta obniżająca cholesterol 2000 kcal
105 przepisów - 21 dni

Składniki
225 gramów
1 szklanka
2 listków
Przygotowanie krok po kroku
Wartości odżywcze
Krok 1
Schłodzone truskawki zblenduj z zimnym kefirem.

Krok 2
Podawaj z listkami świeżej mięty.


Dobra rada:
Posiłek jest dobrym źródłem: wapnia, fosforu, witaminy B6, witaminy C, witaminy B12.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej