Faszerowane kotlety mielone z mizerią i ziemniakami
0 os.
łatwe
45 min.
2 os.
Pobierz pdf
Udostępnij14 osób zapisało

Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
Najnowsze artykuły
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Faszerowane kotlety mielone z mizerią i ziemniakami
Każdemu marzy się czasami “prawdziwy domowy obiad” to właśnie takie danie, tylko że w wersji deluxe. Soczyste kotlety mielone faszerowane pieczarkami i serem, do tego słodka i delikatna mizeria oraz gotowane ziemniaki. Wystarczy kęs przeniesie Was wspomnieniami do najlepszych obiadów serwowanych przez babcię. Acha możecie zostawić ziemniaki, ale zjedzcie mięso :).