Grillowane cubano sandwiches z frytkami z batatów przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Grillowane cubano sandwiches z frytkami z batatów

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
40 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Grillowane cubano sandwiches z frytkami z batatów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Grillowane cubano sandwiches z frytkami z batatów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Grillowane cubano sandwiches z frytkami z batatów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Grillowane cubano sandwiches z frytkami z batatów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Grillowane cubano sandwiches z frytkami z batatów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Grillowane cubano sandwiches z frytkami z batatów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Grillowane cubano sandwiches z frytkami z batatów - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Grillowane cubano sandwiches z frytkami z batatów - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Grillowane cubano sandwiches z frytkami z batatówGrillowane cubano sandwiches z frytkami z batatów

Kanapka, która zasłynęła w Polsce dzięki filmowi “Chef”, chrupiąca bułka wypełniona doskonałą szarpaną wieprzowiną od Up in Smoke, szynką, piklami, serem i podkręcona smakiem miodowej musztardy dijon. Tak smakuje niebo mięsożerców.