Tagliatelle ze szpinakiem, zapiekane z chili i wędzoną papryką przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Tagliatelle ze szpinakiem, zapiekane z chili i wędzoną papryką

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
35 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  •  Tagliatelle ze szpinakiem, zapiekane z chili i wędzoną papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  •  Tagliatelle ze szpinakiem, zapiekane z chili i wędzoną papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  •  Tagliatelle ze szpinakiem, zapiekane z chili i wędzoną papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  •  Tagliatelle ze szpinakiem, zapiekane z chili i wędzoną papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  •  Tagliatelle ze szpinakiem, zapiekane z chili i wędzoną papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  •  Tagliatelle ze szpinakiem, zapiekane z chili i wędzoną papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  •  Tagliatelle ze szpinakiem, zapiekane z chili i wędzoną papryką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  •  Tagliatelle ze szpinakiem, zapiekane z chili i wędzoną papryką - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Może wrzucimy coś na ruszt? Letnie popołudnia i wieczory od dłuższego czasu kojarzą nam się z zapachem grilla i jedzeniem na świeżym powietrzu. Kuchnia koreańska już dawno przeniosła tę rozrywkę pod restauracyjne i domowe dachy!

Czytaj więcej

Szparagi – modny dodatek do wielu dań, szczególnie tych wykwintnych. Zanim jednak zabierzesz się za ich przyrządzanie, sprawdź, jaka metoda będzie najlepsza. Przedstawiamy 5 sposobów na szparagi.

Czytaj więcej

przepisy.pl -  Tagliatelle ze szpinakiem, zapiekane z chili i wędzoną papryką Tagliatelle ze szpinakiem, zapiekane z chili i wędzoną papryką

Wstęgi makaronu tagliatelle zapieczone ze szpinakiem baby w kremowym śmietanowym sosie z pewnością posmakują wszystkim miłośnikom kuchni włoskiej. Nuty pikanterii dodają kawałki papryczki chilli i szwajcarski ser gruyere.