Tagliatelle ze szpinakiem, zapiekane z chili i wędzoną papryką
0 os.
łatwe
35 min.
2 os.
Pobierz pdf
Udostępnij0 osób zapisało

Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 

Czarny stek z brokułami i pomidorkami koktajlowymi
45 min.
łatwe
Najnowsze artykuły
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Tagliatelle ze szpinakiem, zapiekane z chili i wędzoną papryką
Wstęgi makaronu tagliatelle zapieczone ze szpinakiem baby w kremowym śmietanowym sosie z pewnością posmakują wszystkim miłośnikom kuchni włoskiej. Nuty pikanterii dodają kawałki papryczki chilli i szwajcarski ser gruyere.