Kolorowe ciasteczka

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

42 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 szklanki

0.5 szklanki

0.5 sztuki

1 sztuka

0.5 łyżeczki

1

1

1 opakowanie

1 opakowanie

1 opakowanie

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kasię rozpuścić i ostudzić.

Krok 2

Z wszystkich składników zagnieść ciasto i cienko rozwałkować na ok. 3-4mm.

Krok 3

Wycinać ciastka.

Krok 4

Ułożyć na blasze.

Krok 5

Piec na złoto w 150*C z termoobiegiem przez ok. 10 min.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kolorowe ciasteczka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kolorowe ciasteczka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kolorowe ciasteczka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kolorowe ciasteczka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kolorowe ciasteczka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kolorowe ciasteczka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kolorowe ciasteczka - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Czy wiesz, że włoska nazwa „zucchini” oznacza małą dynię? Podobnie jak jej duża odmiana, jest bardzo uniwersalnym warzywem. Co zrobić z cukinii w roli głównej?

Czytaj więcej

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej