kruche wiatraczki

Autor: Użytkownik Moje Ciasto

ratingratingratingratingrating

83

51 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

2 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

3 osoby zapisały

Udostępnij
kruche wiatraczki

Składniki

1 opakowanie

1 opakowanie

1

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Ciasto francuskie rozwałkować, pokroić na kwadraty 3x3cm, naciąć w rogach i uformować wiatraczki.

Krok 2

Upiec na złoty kolor.

Krok 3

Na środku ułożyć gwiazdki czekoladowe, posypać pudrem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • kruche wiatraczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • kruche wiatraczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • kruche wiatraczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • kruche wiatraczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • kruche wiatraczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • kruche wiatraczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • kruche wiatraczki - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Ciasteczka z maszynki
czas przygotowania
30 min.
stopień trudności

łatwe

Samodzielne przygotowanie pizzy to świetna zabawa. Dowiedz się, jak zrobić ciasto na pizzę, a potem wybierz oryginalne dodatki. Wędzony łosoś, fenkuł, suszone śliwki, a może pesto z jarmużu…?

Czytaj więcej

Przygotowanie naleśników jest bardzo proste, wystarczy jedynie zdobyć odpowiedni przepis. Jaki jest sekret idealnych naleśników? Zdradzamy poniżej.

Czytaj więcej