Smoothie z ananasa, mango i papai

Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

ratingratingratingratingrating

1

80 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
5 min.
ilość porcji
4 os.
Drukuj

23 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

52 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

4 plastry

200 gramów

200 gramów

2 szklanki

0 gramów

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Umyte i obrane owoce pokroić w kostkę i zblendować z dodatkiem wody. Podawaj z listkami świeżej mięty.

0

Opinie o przepisie

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej