Dieta obniżająca cholesterol 1500 kcal
105 przepisów - 21 dni

Składniki
3 sztuki
3 plastry
3 plastry
0.5 sztuki
2 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Wartości odżywcze
Krok 1
Na pieczywie ułóż wędlinę, plasterki ogórka i paprykę oraz ser żółty.

Krok 2
Zapiekaj do czasu rozpuszczenia sera. Podawaj z pozostałą papryką i pozostałym ogórkiem.

- Odpowiedz
- Odpowiedz
Przepisy w Waszym wykonaniu
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej