Grillowane szaszłyki z warzyw marynowane w chili, kolendrze i miodzie
0 os.
łatwe
60 min.
2 os.
Pobierz pdf
Udostępnij0 osób zapisało

Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
Najnowsze artykuły
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Grillowane szaszłyki z warzyw marynowane w chili, kolendrze i miodzie
Grillować można nie tylko mięso:), warzywa również się do tego idealnie nadają. W tym daniu poczujecie smak Bałkanów, wyraziste przyprawy, nuta pikanterii i słodyczy. Połowę czasu przygotowania stanowi marynowanie warzyw, także nie bójcie się nie spędzicie w kuchni godziny.