Szybkie szaszłyki Satay przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Szybkie szaszłyki Satay

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
35 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Szybkie szaszłyki Satay - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Szybkie szaszłyki Satay - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Szybkie szaszłyki Satay - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Szybkie szaszłyki Satay - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Szybkie szaszłyki Satay - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Szybkie szaszłyki Satay - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Szybkie szaszłyki Satay - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Szybkie szaszłyki Satay - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Słodkie i soczyste owoce, które mogą być składnikiem deserów, ale również wytrawnych dań czy szybkich sałatek. Co zrobić z malin? – zainspiruj się naszymi propozycjami.

Czytaj więcej

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Szybkie szaszłyki SataySzybkie szaszłyki Satay

Satay to indonezyjskie danie składające się z kawałków lub plastrów mięsa nadzianych na patyczki, następnie grillowanych lub smażonych. Tradycyjnie podaje się je z różnego rodzaju sosami.