Warzywne placki z cukinią, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną
0 os.
łatwe
25 min.
2 os.
Pobierz pdf
Udostępnij4 osoby zapisały

Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
Najnowsze artykuły
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Warzywne placki z cukinią, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną
25 minut i gotowe wszyscy uwielbiamy takie dania. Naprawdę wyjątkowe placki z warzyw i wędzonego pstrąga to coś co pokochacie. Całe danie podkreśla dip z kwaśnej śmietany i szczpiorku. Palce lizać!