Warzywne placki z cukinią, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Warzywne placki z cukinią, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
25 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

4 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Warzywne placki z cukinią, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Warzywne placki z cukinią, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Warzywne placki z cukinią, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Warzywne placki z cukinią, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Warzywne placki z cukinią, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Warzywne placki z cukinią, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Warzywne placki z cukinią, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Warzywne placki z cukinią, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Warzywne placki z cukinią, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietanąWarzywne placki z cukinią, wędzonym pstrągiem i kwaśną śmietaną

25 minut i gotowe wszyscy uwielbiamy takie dania. Naprawdę wyjątkowe placki z warzyw i wędzonego pstrąga to coś co pokochacie. Całe danie podkreśla dip z kwaśnej śmietany i szczpiorku. Palce lizać!