PRZEPISY.PL
Kurki w śmietanie - autor: Kuba

Kurki w śmietanie

  • 15
  • 1
  • Łatwe
  • 0
4
osoby dodały do Mniamlisty
4
osoby dodały do Mniamlisty

Składniki

    • Krok 1

      Grzyby badzo dokładnie płuczemy. Większe kroimy w kawałki.
    • Krok 2

      Na patelni rozpuszczamy masło i duzimy na nim, pod przykryciem, grzyby przez około 15 minut.
    • Krok 3

      W trakcie duszenia dodajemy rozkruszoną kostkę bulionową.
    • Krok 4

      Lekko studzimy i mieszamy z zahartowaną śmietaną. W razie potrzeby doprawiamy do smaku. Smacznego!

    Więcej przepisów z tym produktem

    Bulion grzybowy KnorrZobacz wszystkie

    Komentarze (0)

    Podobne przepisy:

    40
    osób dodało do Mniamlisty
    45''
    4
    Łatwe
    99
    osób dodało do Mniamlisty
    60''
    4
    Łatwe
    17
    osób dodało do Mniamlisty
    30''
    4
    Łatwe
    62
    osoby dodały do Mniamlisty
    45''
    4
    Średnie