Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem przepis – Zobacz na przepisy.pl

Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem

Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

65 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
5 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

17 osób wydrukowało

Pobierz pdf

45 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

1 sztuka

0.5 sztuki

5 sztuk

3 łyżki

1 łyżka

2 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Oczyszczone warzywa pokrój wg uznania i podawaj z jogurtem wymieszanym z podprażonymi na suchej patelni pestkami słonecznika i kolendrą.

Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem - Krok 1
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Warzywa z dipem jogurtowym i słonecznikiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Pytanie o to, jak długo gotować grzyby, pojawia się na wielu forach internetowych. Czas więc na rozwianie wszelkich wątpliwości.

Czytaj więcej

Czy to kalafior? Czy to brokuł? Romanesco jest uznawany za wynik flirtu obu tych warzyw. Czas na kulinarne amory! W końcu Rzym, z którego pochodzi, to idealna sceneria, by się zakochać.

Czytaj więcej