Karp na różne sposoby
Na wigilijnym stole nie może zabraknąć karpia. Przygotuj go według jednego z naszych przepisów.
Karp po żydowsku
Karp z dodatkiem słodkich rodzynek i płatków migdałowych. Twoi goście będą zachwyceni.Zobacz przepis!
Karp w cieście
Karp w cieście to efektowna forma podania popularnej ryby. Zobacz, jak go przygotować.Zobacz przepis!
Karp smażony z masłem czosnkowym
Idealnym dodatkiem do smażonego karpia będzie masło czosnkowe.Zobacz przepis!
Karp na sposób wschodni
Tak przygotowany karp zaskoczy Twoich bliskich. Piernikowa masa z dodatkiem rodzynek i goździków nada mu zupełnie nowy smak.Zobacz przepis!
Karp smażony na maśle
Karp to świąteczny klasyk, którego nie może zabraknąć na Twoim stole.Zobacz przepis!
Karp w szarym sosie
Zupełnie nowa odsłona karpia. Sprawdź, jak go przygotować w słodkim sosie.Zobacz przepis!
Karp smażony w panierce
Dzięki tak przygotowanej panierce, ryba będzie bardziej wyrazista.Zobacz przepis!