
Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 

Curry z kurczaka
45 min.
łatwe
Najnowsze artykuły
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Aloo gobi
Jak mówi Szef kuchni Vivek Singh “aloo gobi to najpopularniejsze i najprostsze warzywne curry w całych Indiach” . Danie to oryginalnie pochodzi z Pendżabu jednak dzięki prostocie przygotowania i doskonałemu smakowi obecnie spotkać je można w całych Indiach i Pakistanie.