Zapiekane gniazdka z tagliatelle z kurkami i oscypkiem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Zapiekane gniazdka z tagliatelle z kurkami i oscypkiem

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Zapiekane gniazdka z tagliatelle z kurkami i oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Zapiekane gniazdka z tagliatelle z kurkami i oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Zapiekane gniazdka z tagliatelle z kurkami i oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Zapiekane gniazdka z tagliatelle z kurkami i oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Zapiekane gniazdka z tagliatelle z kurkami i oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Zapiekane gniazdka z tagliatelle z kurkami i oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Zapiekane gniazdka z tagliatelle z kurkami i oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Zapiekane gniazdka z tagliatelle z kurkami i oscypkiem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Zapiekane gniazdka z tagliatelle z kurkami i oscypkiemZapiekane gniazdka z tagliatelle z kurkami i oscypkiem

W daniu tym, odkryjecie nuty kuchni włoskiej, bogactwo przypraw w tym ziela angielskiego, które tak naprawde pochodzi z Meksyku. Przyprawa ta nazywana przez anglików „allspice”, co można tłumaczyć jako „wszystkie przyprawy”. Uważali oni bowiem, że w jego aromacie można odnaleźć nuty: gałki muszkatołowej, imbiru, cynamonu, goździków, a nawet pieprzu. A jaki aromat Wy wyczuwacie w jego smaku?