Wegańska zupa krem z dyni, z soczystą gruszką
0 os.
łatwe
45 min.
2 os.
Pobierz pdf
Udostępnij1 osoba zapisała

Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
Najnowsze artykuły
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Wegańska zupa krem z dyni, z soczystą gruszką
Doskonała, rozgrzewająca propozycja przygotowana przez Karolinę Gołaś prowadzącą bloga Analityka dietetyczna. Pyszna i rozgrzewająca zupa z dyni. Dynia to królowa kuchni w chłodnej, choć czasem pięknej porze roku - jesieni, dlatego jeśli szukasz słodkiego i subtelnego smaku - sięgnij po pożywny krem z dodatkiem polskich soczystych gruszek.