Shoarma na ostro z wędzoną papryką w grillowanym chlebku pita przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Shoarma na ostro z wędzoną papryką w grillowanym chlebku pita

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Shoarma na ostro z wędzoną papryką w grillowanym chlebku pita - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Shoarma na ostro z wędzoną papryką w grillowanym chlebku pita - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Shoarma na ostro z wędzoną papryką w grillowanym chlebku pita - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Shoarma na ostro z wędzoną papryką w grillowanym chlebku pita - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Shoarma na ostro z wędzoną papryką w grillowanym chlebku pita - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Shoarma na ostro z wędzoną papryką w grillowanym chlebku pita - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Shoarma na ostro z wędzoną papryką w grillowanym chlebku pita - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Shoarma na ostro z wędzoną papryką w grillowanym chlebku pita - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Shoarma na ostro z wędzoną papryką w grillowanym chlebku pitaShoarma na ostro z wędzoną papryką w grillowanym chlebku pita

Bliski wschód na talerzu, aromatyczne mięso w korzennej marynacie pełnej przypraw od do tego chrupiąca sałatka. Wszystko zamknięte w chlebkach pita. Sprawdzi się doskonale przygotowywane w domu jak i w sezonie grillowym.