Szybka kanapka ze stekiem i sałatką colesław
0 os.
łatwe
35 min.
2 os.
Pobierz pdf
Udostępnij0 osób zapisało

Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
Najnowsze artykuły
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Szybka kanapka ze stekiem i sałatką colesław
Lekko znudziły Ci się burgery, a uwielbiasz wołowinę? Nasza inspirowana kanapką ruben propozycja to coś dla Ciebie. Soczyste plastry rostbefu, korniszony, musztarda, cebula i oscypek zamknięte w chrupiącym chlebie. Doskonale smakuje na ciepło do zjedzenia od razu i zabrania na zimno jako lunch do pracy. Szybkie, proste i pyszne.