“Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

“Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
35 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • “Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • “Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • “Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • “Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • “Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • “Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • “Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • “Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Nie wiesz, z czym jeść bób? Możliwości jest wiele. Warto z nich korzystać, bo młody bób to prawdziwy przysmak. Bez względu czy podacie go w sałatce czy wykorzystacie do ugotowania zupy, nie pożałujecie decyzji o włożeniu go do sklepowego koszyka. Zacznijmy jednak od postaw. Ustalmy, jak jeść bób oraz jak go podawać. Ze skórką czy bez? W jakiej wersji smakuje lepiej?

Czytaj więcej

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy. Przygotowanie słoików ze smakowitą zawartością musi obejmować patenty, które pozwolą zachować świeżość przetworów. Jednym z najmniej kłopotliwych sposobów jest pasteryzowanie słoików w piekarniku. Unikniecie dużego zamieszania w kuchni, które często łączy się z pasteryzacją na mokro. Przedstawiamy kilka wskazówek, które wyjaśnią, na czym dokładnie polega wekowanie w piekarniku i czym charakteryzuje się pasteryzacja na sucho.

Czytaj więcej

przepisy.pl - “Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią“Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią

Domowy obiad “po nowemu”. Czasami wystarczy zmienić dwie rzeczy, by odkryć jakieś danie na nowo. Zamiast nudnych ziemniaków proponujemy ziemniaczane krokieciki rosti. Odchudziliśmy też panierkę do “schabowego”, otręby pięknie rumienią się na złoto i mają zdecydowanie mniej kalorii. Idealnym dodatkiem jest uwielbiana chyba przez wszystkich mizeria.