“Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

“Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
35 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • “Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • “Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • “Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • “Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • “Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • “Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • “Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • “Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej

przepisy.pl - “Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią“Odchudzone” schabowe z krokiecikami rosti i mizerią

Domowy obiad “po nowemu”. Czasami wystarczy zmienić dwie rzeczy, by odkryć jakieś danie na nowo. Zamiast nudnych ziemniaków proponujemy ziemniaczane krokieciki rosti. Odchudziliśmy też panierkę do “schabowego”, otręby pięknie rumienią się na złoto i mają zdecydowanie mniej kalorii. Idealnym dodatkiem jest uwielbiana chyba przez wszystkich mizeria.