
Składniki
4 plastry
8 garść
2 sztuki
4 łyżki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Wartości odżywcze
Krok 1
Arbuza pokrój w kostkę i wymieszaj z pokrojoną w pióra cebulą i szpinakiem.

Krok 2
Całość polej octem balsamicznym.

Krok 3
Grahamki przekrój na pół i wstaw do piekarnika do lekkiego podpieczenia.


Dobra rada:
Posiłek jest dobrym źródłem: witaminy B6, witaminy C, folianów, witaminy A.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej