Grillowane szaszłyki z kurczaka w sosie Chimichurri
0 os.
łatwe
45 min.
2 os.
Pobierz pdf
Udostępnij1 osoba zapisała

Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
Najnowsze artykuły
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Grillowane szaszłyki z kurczaka w sosie Chimichurri
Chimichurri to klasyczny argentyński dodatek do grillowanych mięs i ryb, nie ma jednego kanonicznego przepisu ale początek każdemu dają trzy składniki natka pietruszki, czosnek i oliwa.