Tofu smażone z ryżem brązowym, puree z dyni i surówka z sałaty i kefiru
0 os.
łatwe
45 min.
2 os.
Pobierz pdf
Udostępnij4 osoby zapisały

Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
Najnowsze artykuły
Podobne przepisy
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Tofu smażone z ryżem brązowym, puree z dyni i surówka z sałaty i kefiru
Wegetariańska jesienna propozycja, którą pokochacie. Delikatne puree z dyni z aromatem kurkumy i złocistym tofu podane z brązowym ryżem i wyrazistą sałatką z dipem, z kefiru podbije Wasze serca.