Tuńczyk po chińsku z makaronem vermicelli przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Tuńczyk po chińsku z makaronem vermicelli

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

19 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Tuńczyk po chińsku z makaronem vermicelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Tuńczyk po chińsku z makaronem vermicelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Tuńczyk po chińsku z makaronem vermicelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Tuńczyk po chińsku z makaronem vermicelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Tuńczyk po chińsku z makaronem vermicelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Tuńczyk po chińsku z makaronem vermicelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Tuńczyk po chińsku z makaronem vermicelli - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Tuńczyk po chińsku z makaronem vermicelli - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Tuńczyk po chińsku z makaronem vermicelliTuńczyk po chińsku z makaronem vermicelli

Tuńczyk to prawdziwie królewska ryba, wykorzystywana w kuchni azjatyckiej. Proponujemy podać jaz sojowym makaronem, chrupiącym cukrowym groszkiem, batatami. Całość podkreśli sok z limonki i papryczka chilli