Czarny stek z brokułami i pomidorkami koktajlowymi przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Czarny stek z brokułami i pomidorkami koktajlowymi

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

24 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Czarny stek z brokułami i pomidorkami koktajlowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Czarny stek z brokułami i pomidorkami koktajlowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Czarny stek z brokułami i pomidorkami koktajlowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Czarny stek z brokułami i pomidorkami koktajlowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Czarny stek z brokułami i pomidorkami koktajlowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Czarny stek z brokułami i pomidorkami koktajlowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Czarny stek z brokułami i pomidorkami koktajlowymi - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Czarny stek z brokułami i pomidorkami koktajlowymi - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.

Czytaj więcej

W sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Czarny stek z brokułami i pomidorkami koktajlowymiCzarny stek z brokułami i pomidorkami koktajlowymi

Stek, słowo wywołujące uśmiech u każdego prawdziwego miłośnika mięsa. Antrykot, polędwica, t-bone, rostbef każdy inny, wszystkie pyszne. Rare, medium, well done przygotujcie jak lubicie i cieszcie się smakiem.