
Składniki
1.33 sztuki
2 szklanki
1.6 szklanki
4 łyżeczki
8 ziaren
Przygotowanie krok po kroku
Wartości odżywcze
Krok 1
Mango umyj, obierz, usuń pestkę, pokrój na większe kawałki. Zmiksuj blenderem.

Krok 2
Dodaj jogurt, wodę mineralną i miód, całość zmiksuj.

Krok 3
Z nasion kardamonu usuń łuskę, zmiel w młynku do pieprzu, dodaj do koktajlu.

Przepisy w Waszym wykonaniu
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej