Maślanka z miodem i cynamonem przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Dieta obniżająca cholesterol 1500 kcal

105 przepisów - 21 dni

Maślanka z miodem i cynamonem

Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

ratingratingratingratingrating

1

heart
130 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
5 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

34 osoby wydrukowały

Pobierz pdf

77 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

250 mililitrów

1 łyżeczka

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Wartości odżywcze

Krok 1

Schłodzoną maślankę wymieszaj z miodem i cynamonem. Możesz skorzystać z blendera.

Maślanka z miodem i cynamonem - Krok 1
0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Maślanka z miodem i cynamonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Maślanka z miodem i cynamonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Maślanka z miodem i cynamonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Maślanka z miodem i cynamonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Maślanka z miodem i cynamonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Maślanka z miodem i cynamonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Maślanka z miodem i cynamonem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Maślanka z miodem i cynamonem - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!

Czytaj więcej

Kanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.

Czytaj więcej