
Składniki
1 szczypta
1 szczypta
0.5 sztuki
1 łyżka
2 łyżki
1 łyżeczka
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Do masła dodaj koperek, melisę, sok z cytryny oraz szczyptę soli i pieprzu.
Krok 2
Wszystko dokładnie zmiksuj.
Krok 3
Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.
Przepisy w Waszym wykonaniu

średnie
Nie trzeba już iść do restauracji, by spróbować orientalnych przysmaków. We własnej kuchni połączymy smażony ryż tylko z ulubionymi dodatkami – bez kompromisów! Wersja mięsna czy wegetariańska? Egzotyczne składniki czy produkty z własnego ogródka? Wybór należy wyłącznie do nas!
Czytaj więcejŁagodny smak i delikatna konsystencja dorsza sprawiają, że danie to możemy przyrządzić na wiele sposobów. Samo pieczenie w większości przypadków wygląda jednak podobnie. Najważniejsze to nie wysuszyć ryby – oto jak to zrobić!
Czytaj więcej