Masło z koperkiem i melisą - Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło koperkowo-melisowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
stopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

0.5 sztuki

1 łyżka

2 łyżki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do masła dodaj koperek, melisę, sok z cytryny oraz szczyptę soli i pieprzu.

Krok 2

Wszystko dokładnie zmiksuj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
2 osoby oglądają przepis:
Zielone gołąbki
czas przygotowania
60 min.
stopień trudności

łatwe

Na zakończenie serii postów dyniowych chciałbym wspomnieć o jej zastosowaniu w świecie słodkości. Dynię z powodzeniem wykorzystuję w różnego rodzaju wypiekach. Dodatek dyni sprawia, że ciasto staje się wilgotne.

Czytaj więcej

Przekąski, malutkie dania na jeden kęs, podajemy na początku uroczystego obiadu lub przyjęcia. Mają pobudzić apetyt, zaintrygować, zachęcić do kolejnych dań.

Czytaj więcej