Masło z koperkiem i melisą - Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło koperkowo-melisowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

0.5 sztuki

1 łyżka

2 łyżki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do masła dodaj koperek, melisę, sok z cytryny oraz szczyptę soli i pieprzu.

Krok 2

Wszystko dokładnie zmiksuj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
7 osób ogląda przepis:
Kotlety jajeczne
czas przygotowania
45 min.
stopień trudności

łatwe

Wiosna i lato to świetny czas na urządzenie grilla. Soczyste żeberka, wyrazista karkówka, ryba z chrupiącą skórką czy podpieczone warzywa i owoce – ich cechą wspólną jest intensywny aromat oraz smak.
Co na grilla? Oto kilka porad.

Czytaj więcej

Mówi się, że jedna jaskółka wiosny nie czyni, ale gdy w ogrodach pojawia się smukły rabarbar, można mieć pewność, że zima odeszła na dobre. Oficjalnie uważany jest za warzywo, lecz doskonale sprawdza się w owocowych kompotach w połączeniu z truskawkami i licznych deserach.

Czytaj więcej