Masło z koperkiem i melisą - Zobacz na przepisy.pl pixel

Masło koperkowo-melisowe

Autor: pasibrzuch

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

2 os.
cookedstopień trudności

średnie

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
10 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

0 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szczypta

1 szczypta

0.5 sztuki

1 łyżka

2 łyżki

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Do masła dodaj koperek, melisę, sok z cytryny oraz szczyptę soli i pieprzu.

Krok 2

Wszystko dokładnie zmiksuj.

Krok 3

Włóż do lodówki na 30 minut i podawaj.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Masło koperkowo-melisowe - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Kutia to danie, które co roku pojawia się na wigilijnym stole. Nie spotkaliście się nigdy z tym przysmakiem? Najwyższa pora, by to zmienić! Podpowiadamy, z jakich składników można przygotować kutię.

Czytaj więcej

Bez nich większość osób nie wyobraża sobie kolacji wigilijnej. Uszka są nieodłącznym dodatkiem do tradycyjnego barszczu czerwonego. Kształtne i wypełnione apetycznym nadzieniem są na tyle smaczne, że ich najwięksi miłośnicy zajadają się nimi także podczas świątecznych obiadów.

Czytaj więcej