Kurczak w FIT panierce z chrupiącą sałatką przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Kurczak w FIT panierce z chrupiącą sałatką

Autor: nauka_smakow

ratingratingratingratingrating

3

3 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

14 osób wydrukowało

Pobierz pdf

40 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

300 gramów

2 łyżeczki

1 sztuka

400 gramów

1 sztuka

1 łyżeczka

1 łyżka

1 łyżka

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Kurczaka pokroić w dużą kostkę , przyprawić. Mąkę wymieszać z płatkami owsianymi. Panierować w jajku i mące z płatkami.

Krok 2

Smażyć na gorącym oleju. Kapustę grubo poszatkować , marchewkę pokroić w cienkie słupki. Majonez wymieszać z 1 łyżeczką sosu sałatkowego Knorr

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kurczak w FIT panierce z chrupiącą sałatką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kurczak w FIT panierce z chrupiącą sałatką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kurczak w FIT panierce z chrupiącą sałatką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kurczak w FIT panierce z chrupiącą sałatką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kurczak w FIT panierce z chrupiącą sałatką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kurczak w FIT panierce z chrupiącą sałatką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kurczak w FIT panierce z chrupiącą sałatką - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Kurczak w FIT panierce z chrupiącą sałatką - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Trudno wyobrazić sobie ciepłe miesiące bez soczystych owoców. Co zrobić z truskawek, które najsmaczniejsze są na przełomie wiosny i lata? Przygotowaliśmy dla Ciebie 6 inspiracji, nie tylko na wypieki.

Czytaj więcej

Botwinka, czyli smaczna zupa, której oryginalnego smaku dodają wczesne buraki, to jedno z popularniejszych dań w sezonie wiosenno-letnim. Jest delikatna, ale jednocześnie charakterystyczna. Jak ugotować botwinkę? – przeczytasz w poradniku.

Czytaj więcej