OPONKI

Autor: mojeciasto_users mojeciasto_users

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

21 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
15 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

19 osób wydrukowało

Pobierz pdf

11 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

1 szklanka

0.5 kilograma

0.5 kilograma

3 sztuki

1 łyżka

1 opakowanie

1 łyżka

3 łyżki

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Wszystko wyrobić, smażyć na oleju.

Krok 2

Podawać posypane cukrem pudrem.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • OPONKI - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • OPONKI - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • OPONKI - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • OPONKI - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • OPONKI - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • OPONKI - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • OPONKI - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

W tę Wielkanoc przygotuj wyjątkowe, smaczne dania inspirowane sprawdzonymi, klasycznymi przepisami. Dobre będą nie tylko faszerowane jajka, ale również różnego rodzaju mięsa.

Czytaj więcej

Przyrządzanie jajek stanie się dużo prostsze dzięki wykorzystaniu odpowiednich trików. Jak długo i w jaki sposób należy je gotować na miękko lub twardo? O tym w poniższym poradniku.

Czytaj więcej