Dieta obniżająca cholesterol 2000 kcal
105 przepisów - 21 dni

Składniki
4 plastry
8 garść
2 sztuki
4 łyżki
4 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Wartości odżywcze
Krok 1
Arbuza pokrój w kostkę i wymieszaj z pokrojoną w pióra cebulą i szpinakiem.

Krok 2
Całość polej octem balsamicznym.

Krok 3
Grahamki przekrój na pół i wstaw do piekarnika do lekkiego podpieczenia.


Dobra rada:
Posiłek jest dobrym źródłem: witaminy B6, witaminy C, folianów, witaminy A.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Szlachetna i soczysta gęś doskonale podkreśla rangę każdej uroczystości. Często przygotowuje się ją w całości, ale zdarzają się kameralne przyjęcia, podczas których tak duża ilość mięsa nie jest potrzebna. Jeśli nie chcemy rezygnować z tego wyjątkowego rarytasu, dobrze jest postawić na mniejsze kawałki. Pierś nadaje się do tego znakomicie. Jak przyrządzić pierś z gęsi, by podkreślić wyśmienity smak mięsa? Od czego zacząć? Podpowiadamy, jak zamarynować gęś krok po kroku!
Czytaj więcejPolędwiczki wieprzowe jadasz tylko od święta i zazwyczaj wyłącznie w restauracji, w której ich przyrządzeniem zajmuje się profesjonalny szef kuchni? Po co się ograniczać? Smakiem tego delikatnego mięsa można cieszyć się znacznie częściej i to we własnej jadalni. Jak smażyć polędwiczki, żeby były soczyste? Jak przygotować mięso i z jakimi dodatkami je podawać? Wszystkiego dowiesz się z naszego poradnika dotyczącego tego, jak długo dusić polędwiczki wieprzowe.
Czytaj więcej


































