Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

1 osoba wydrukowała

Pobierz pdf

5 osób zapisało

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
1 osoba ogląda przepis:
Chrupiące bajgle BLT
czas przygotowania
25 min.
stopień trudności

łatwe

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglanąPieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną

Danie to, ze względu na wysoką zawartość białka zwierzęcego - 26 g w każdej porcji, dostarcza aż 52% dziennej referencyjnej wartości spożycia (RWS) tego składnika odżywczego, dlatego polecane jest m.in. osobom budującym masę mięśniową. Nie wspominając już, że smakuje obłędnie.