Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną

Autor: justchopped.pl justchopped.pl

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
60 min.
ilość porcji
2 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

2 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

Przygotowanie krok po kroku

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<

Królowie letnich przetworów. W wielu domach ogórkowe patenty są przekazywane z pokolenia na pokolenie. Chętnie podzielimy się naszym przepisem na to, jak zrobić ogórki małosolne. Nie zwlekajcie – weźcie go na kulinarny warsztat, gdy tylko te przysmaki pojawią się na straganach.

Czytaj więcej

Mała, owalna, fioletowa – oto ona, królowa stołu! Śliwka podbiła serca wielu i nie ma się co dziwić. Uwodzi smakiem, kusi kolorem, nęci składnikami odżywczymi. Aż ciężko się jej oprzeć! Daj się ponieść jej urokom i poznaj śliwkę od zupełnie innej strony.

Czytaj więcej

przepisy.pl - Pieczony dorsz z porami i kaszą jaglanąPieczony dorsz z porami i kaszą jaglaną

Danie to, ze względu na wysoką zawartość białka zwierzęcego - 26 g w każdej porcji, dostarcza aż 52% dziennej referencyjnej wartości spożycia (RWS) tego składnika odżywczego, dlatego polecane jest m.in. osobom budującym masę mięśniową. Nie wspominając już, że smakuje obłędnie.