
Składniki
Przygotowanie krok po kroku
Przepisy w Waszym wykonaniu
1 osoba ogląda przepis: 

Sałatka z bobu i fasolki szparagowej z boczkiem
45 min.
łatwe
Najnowsze artykuły
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcejPolecane przepisy
Inne przepisy
Sałatka grecka z serem halloumi
Ser halloumi wytwarzany jest na Cyprze z mleka owczego lub mieszanki mleka owczego, koziego i krowiego. Doskonale nadaje się do grillowania i naszym zdaniem właśnie grillowany smakuje najlepiej. Idealnie pasuje do świeżych warzyw podkreślonych wyrazistym sosem. Lekki obiad gotowy w 15 minut.