Dieta obniżająca cholesterol 2000 kcal

105 przepisów - 21 dni

Kanapka z wędliną, burakiem pieczonym i chrzanem

Autor: mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

ratingratingratingratingrating

3

17 os.
stopień trudności

łatwe

czas przygotowania
45 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

8 osób wydrukowało

Pobierz pdf

22 osoby zapisały

Udostępnij

Składniki

2 sztuki

2 plastry

1 sztuka

2 listków

1 łyżeczka

Przygotowanie krok po kroku

Wartości odżywcze

Krok 1

Na posmarowane Florą ProActiv Mocne Kości z witaminą D pieczywo ułóż liście umytej i osuszonej sałaty i plasterki wędliny.

Kanapka z wędliną, burakiem pieczonym i chrzanem - Krok 1

Krok 2

Podawaj z plastrami pieczonego buraka z dodatkiem chrzanu.

Kanapka z wędliną, burakiem pieczonym i chrzanem - Krok 2
mgr inż. Sylwia Gugała-Mirosz

Dobra rada:

Posiłek jest dobrym źródłem: potas, fosfor, witamina D, foliany.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • Kanapka z wędliną, burakiem pieczonym i chrzanem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • Kanapka z wędliną, burakiem pieczonym i chrzanem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • Kanapka z wędliną, burakiem pieczonym i chrzanem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • Kanapka z wędliną, burakiem pieczonym i chrzanem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • Kanapka z wędliną, burakiem pieczonym i chrzanem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • Kanapka z wędliną, burakiem pieczonym i chrzanem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • Kanapka z wędliną, burakiem pieczonym i chrzanem - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
>
<

Flora ProActiv Mocne Kości z witaminą D

Więcej przepisów z użyciem tego produktu
Flora ProActiv Mocne Kości z witaminą D

Prosta sprawa, która mimo wszystko wymaga wprawy i znajomości kilku trików. Zróbcie miejsce na kuchennych blatach, ponieważ dziś placki rodem z Meksyku będą ukoronowaniem posiłku.

Czytaj więcej

Blanszowanie warzyw to sposób ich obróbki termicznej, polegający na krótkim sparzeniu wodą, a następnie intensywnym schłodzeniu. Jak je właściwie wykonać i kiedy?

Czytaj więcej