Dieta obniżająca cholesterol 1500 kcal
105 przepisów - 21 dni

Składniki
1.33 sztuki
2 szklanki
1.6 szklanki
4 łyżeczki
8 ziaren
Przygotowanie krok po kroku
Wartości odżywcze
Krok 1
Mango umyj, obierz, usuń pestkę, pokrój na większe kawałki. Zmiksuj blenderem.

Krok 2
Dodaj jogurt, wodę mineralną i miód, całość zmiksuj.

Krok 3
Z nasion kardamonu usuń łuskę, zmiel w młynku do pieprzu, dodaj do koktajlu.

Przepisy w Waszym wykonaniu
Marynowanie maślaków to doskonała metoda na zrobienie przetworów z leśnych zdobyczy. Grzybki w tej formie zyskują nowe oblicze, wyrazisty smak i niepowtarzalny aromat. Warto więc przygotować je, schować do spiżarni i wyjąć, gdy najdzie Was ochota lub pojawią się niespodziewani goście. Jak zamarynować maślaki? Czy to trudny i długi proces? Przychodzimy z pomocą i odpowiedziami. Zapraszamy!
Czytaj więcejKanie to grzyby słynące ze swojego charakterystycznego kapelusza i delikatnego smaku, który urozmaica wiele potraw. Wykorzystujemy je do przyrządzenia farszu na pierogi, a także traktujemy te leśne przysmaki jako zamiennik mięsa.
Czytaj więcej