KURCZAK Z CAMEMBERTEM przepis – Zobacz na przepisy.pl pixel

KURCZAK Z CAMEMBERTEM

Autor: Dagmara

ratingratingratingratingrating

Oceń pierwszy

heart
0 os.
cookedstopień trudności

łatwe

czas przygotowania
30 min.
ilość porcji
1 os.
Drukuj

0 osób wydrukowało

Pobierz pdf

1 osoba zapisała

Udostępnij

Składniki

140 gramów

30 gramów

45 gramów

100 gramów

10 gramów

1 szczypta

1 szczypta

1 szczypta

Przygotowanie krok po kroku

Krok 1

Pierś z kurczaka doprawić solą, pieprzem i tymiankiem. Na wierzchu położyć plastry sera. Piec w piekarniku w temp. 180 stopni przez 20 minut.

Krok 2

Kaszę ugotować zgodnie z przepisem na opakowaniu. Ogórka pokroić w kostkę. Dodać do ugotowanej kaszy. Doprawić solą i pieprzem. Całość posypać nasionami słonecznika.

0

Opinie o przepisie

Przepisy w Waszym wykonaniu

  • KURCZAK Z CAMEMBERTEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 1
  • KURCZAK Z CAMEMBERTEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 2
  • KURCZAK Z CAMEMBERTEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 3
  • KURCZAK Z CAMEMBERTEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 4
  • KURCZAK Z CAMEMBERTEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 5
  • KURCZAK Z CAMEMBERTEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 6
  • KURCZAK Z CAMEMBERTEM - zdjęcie użytkownika - zdjęcie numer 7
  • KURCZAK Z CAMEMBERTEM - zdjęcie użytkownika - zaślepka
>
<
Najnowsze artykuły

Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.

Czytaj więcej

Cukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.

Czytaj więcej