
Składniki
300 gramów
3 łyżki
0.5 opakowania
3 łyżki
3 sztuki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Mięso pokroić na kilka mniejszych kawałków.
Krok 2
Przełożyć do miski i natrzeć wyciśniętymi ząbkami czosnku i przyprawą włoską.
Krok 3
Dodać olej i musztardę i dokładnie wymieszać. Odstawić pod przykryciem do lodówki na około dwie godziny.
Krok 4
Grillować z dwóch stron.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Przyprawa włoska Knorr grubo mielona
Więcej przepisów z użyciem tego produktuRobienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej