
Składniki
1 opakowanie
1 sztuka
0.5 szklanki
200 gramów
4 łyżki
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
W garnku rozpuścić margarynę, dodać cukier i kakao. Zdjąć z ognia, dodać śmietanę oraz śmietankę do kawy.
Krok 2
Masę podzielić na pół. Do jednej części dodać 4 łyżki kakao.
Krok 3
Ciepłą masą przekładać wafle.
Przepisy w Waszym wykonaniu
Dzisiaj zabieramy się za grillowanie najszlachetniejszych kawałków wołowiny – steków. Jak je przygotować, jak sprawdzić stopień wysmażenia i czym się różni t-bone od rostbefu – o tym przeczytacie w moim nowym wpisie. Po pierwsze – steki grillujemy na dobrze rozgrzanym grillu, bez przykrycia. Wysoka temperatura sprawia, że białko na powierzchni mięsa szybko się ścina i zabezpiecza stek przed utratą soków.
Czytaj więcejW sezonie na świeże warzywa zastanawiacie się, jak przygotować białe szparagi, żeby cieszyć się ich wykwintnym smakiem i luksusowym charakterem? Sprawdźcie, jak przyrządzić białe szparagi, żeby rozpływały się w ustach.
Czytaj więcej