
Składniki
1 sztuka
0.5 szklanki
1 sztuka
3 sztuki
2 sztuki
3 szczypty
3 szczypty
Przygotowanie krok po kroku
Krok 1
Papryke umyć i pokroić w kostkę
Krok 2
Pomidory umyć i pokroić w kawałki
Krok 3
Oliwki czarne pokroić na połówki
Krok 4
Ser feta pokroić w kostkę
Krok 5
Wrzucić do miski i wszystko wymieszać razem z serkiem wiejskim
Krok 6
Przyprawić pieprzem i solą
Przepisy w Waszym wykonaniu

łatwe
Robienie przetworów jest najprostszym i zdecydowanie najsmaczniejszym sposobem na to, by zachować smaki wiosny, lata i jesieni na dłużej. Można robić setki zdjęć krajobrazów, by cieszyć nimi oko w sezonie zimowym, ale to smaczny posiłek pozwoli w pełni poczuć atmosferę cieplejszych miesięcy.
Czytaj więcejCukinia to pyszne warzywo, które zyskało swą popularność ze względu na dostępność i łatwość wykorzystania w kuchni. I choć sezon na cukinie zaczyna się w sierpniu i trwa do końca lata, to jej smakiem możecie delektować się cały rok.
Czytaj więcej